Forside / Vedtægter og regulativer / Motoriserede befordringsmidler

Motoriserede befordringsmidler

Forslag til Vedtægter om anvendelse af motoriserede befordringsmidler i det åbne land i Avannaata Kommunia for vinterkørsel

Forslag til Vedtægter om anvendelse af motoriserede befordringsmidler i det åbne land i Avannaata Kommunia for vinterkørsel er fremlagt i offentlig høring i perioden: Fra mandag den 23.11.2020 til og med søndag den 06.12.2020.

Vedtægternes formål

Disse vedtægter fastsætter regler for, hvor der må anvendes motoriserede befordringsmidler i det åbne land i Avannaata Kommunia i form af udpegning af kørselskorridorer og kørezoner.

Vedtægternes indhold

Forslag til vedtægt for Ilulissat området
Forslag til vedtægt for Nuussuaq området
Forslag til vedtægt for Uummannaq området
Forslag til vedtægt for Sigguk området
Forslag til vedtægt for Upernavik området
Forslag til vedtægt for Kullorsuaq området
Forslag til vedtægt for Avanersuaq området

Såfremt du har indsigelser, bemærkninger eller ændringsforslag til høringen skal de være kommunen i hænde senest den 06.12.2020.
Du kan skrive dit høringssvar direkte til kommunen gennem Planportalens hjemmeside (plania.avannaata.gl/dk/hoering). Du kan også aflevere dit svar til din lokale Sullissivik eller sende det til Kommunen. Du er også velkommen til at kontakte os på tlf. 387676 eller 387614 og E-mail: hha@avannaata.gl

Efter offentlighedsfasen behandler kommunalbestyrelsen eventuelle indsigelser, bemærkninger og ændringsforslag. Derefter vil disse blive indarbejdet i vedtægterne med henblik på stadfæstelse hos Naalakkersuisoq for Arbejdsmarked, Forskning og Miljø.

Forslaget kan hentes enten via kommunens hjemmeside www.avannaata.gl via ’knappen’ Planportal med linket plania.avannaata.gl/dk/ eller direkte fra Planportalen Indgiv hørringssvar.

Sidst redigeret 23-11-2020

Kontakt

Avannaata Kommunia
Noah Mølgaardip Aqq. 9
Postboks 1023
3952 Ilulissat

Telefon: (+299) 70 18 00
plania@avannaata.gl

GER-nr: 37488909